Henrik Morken Nielsen

Henrik Morken Nielsen

Henrik har spilt i flere TV-serier og spillefilmer. Suksessfilmene Lange flate ballær 1 og 2, Verden Venter, Lilyhammer, og Meglerne er noen eksempler. Vi har også sett ham under komiprisen på Chat Noir, i store kampanjer for næringslivet - og vi har hørt ham på radio.

Henrik har også underholdt flere hundre bedrifter og har 7 års erfaring fra events og ulike arrangementer. Han har fått bedrifter i hele Norge til å hyle av latter, og hans alter ego Julius Tallulah er i dag en av landens mest foretrukne humorforedragsholder.


Gjennom årens løp har Henrik gledet bl.a Selvaag, Geelmuyden-Kiese, Microsoft, Lefdal, DNV, Aker Solutions, Hafslund, Virke, Ernst & Young, Bohus, SpareBank 1, DnB - og mange hundre flere.

Henrik er kjent for sin allsidighet, både som skuespiller, sanger og komiker. Han er i særklasse når det gjelder å kombinere humor og alvor.

Med fire års høyere utdanning i drama og teater fra Høgskolen i Oslo har han bred kunnskap og faglig tyngde. Han har skuespillerteknikk og pedagogikk som spesialfag.

Hvis du vil at dine ansatte, kunder eller gjester skal ha noe å snakke om i lang tid framover – ja, da booker du Henrik!